Acties

Grand Menu Deal

dagelijks € 6,00 menukorting op menu Grandeur en € 5,00 menukorting op menu Carte Blanche. Menu Grandeur voor € 15,90 en Menu Carte Blanche voor € 19,90. Op vrijdag en zaterdag tot 18.00 uur en de rest van de week de gehele avond!

happy

 

Le Connaisseur Filmdiner

Een compleet avondje uit voor maar €26,50 p.p. Reserveer uw tafel bij Le Connaisseur o.v.v. filmdiner en kom genieten van een heerlijk luxe 3-gangen keuzemenu. Na het diner ontvangt u van ons een voucher voor een bioscoopkaartje en kunt u uw avond leuk afsluiten bij Pathé Rembrandt in Utrecht of één van de Pathé bioscopen in Den Haag.
De voorstelling kan best druk zijn. Wilt u zeker zijn van een plekje, reserveer dan ook even bij de bioscoop. Wij kunnen nooit garanderen dat de voorstelling niet is uitverkocht.

Geldig bij Le Connaisseur Utrecht in samenwerking met Pathé Rembrandt en bij Le Connaisseur Den Haag in samenwerking met Pathé Spuimarkt, Pathé Buitenhof en Pathé Scheveningen.

Eventuele toeslag 3D-film en bril te betalen bij bioscoop.

niet geldig i.c.m. onze Grand Menu deal, overige (partner-) aanbiedingen of vouchers

Gezelschappen

 

aanbiedingen-groepen
als u een gezellig avondje uit wilt organiseren voor vrienden, familie, collega’s of welk gezelschap dan ook, bent u bij ons aan het juiste adres!

in onze restaurants hebben wij gezellige tafels voor uw gezelschap, of dat nou uit 10 of 100 gasten bestaat. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze Grand Menu’s, en juist op een groter aantal gasten is die aanbieding extra aantrekkelijk. Op zondag t/m donderdag serveren wij onze drie-gangen keuzemenu’s met extra korting. Deze feestelijke korting geldt ook op de overige dagen, maar dan tot 18:00, aan tafel besteld.

het is van groot belang dat u, als organisator van het diner, weet dat alles goed geregeld is. Vandaar dat we graag van tevoren een afspraak met u maken om de mogelijkheden en wensen voor het diner met u te bespreken. Alle afspraken die we met u maken, bevestigen we schriftelijk. We spreken van tevoren in overleg met onze koks een menusuggestie met u af, waarbij we natuurlijk ook denken aan mogelijke vegetarische gasten, of gasten met een allergie.

De menu’s speciaal voor gezelschappen vanaf 15 personen vindt u hier

Grandeur Carte Blanche

Proeverij Connaisseur

uit eten gaan duur? Niet bij Restaurant Le Connaisseur, het adres voor gezellig dineren voor een absolute vriendenprijs.

Van zondag t/m donderdag serveren we een compleet hoofdgerecht met bijpassende garnituren voor € 11,90.

U heeft keuze uit 8 grill specials Grandeur, zoals een Varkenshaasje van de grill, Australian steak of Duo van vis. Wij serveren onze gerechten altijd met Steakhouse frites.

Elke maandag, dinsdag en woensdag is het ‘Steak Night’, lekker biefstuk eten voor maar € 11,90